Informatie

Welkom bij Kurhaus Appartementen

Welkom op onze site! De appartementen staan aan de rand van de dorpskern van Zoutelande en 50 meter van duinen en strand.

Als u de deur achter u sluit en de straat over steekt, staat u binnen de minuut op het duin te genieten van het prachtige uitzicht en het botenverkeer op de Westerschelde.

Door de beschutte ligging aan de zuidwest kust van Walcheren zijn de gemiddelde temperaturen in voor- en naseizoen hoger dan elders langs de kust. Deze streek wordt dan ook terecht de “Zeeuwse Riviera” genoemd.

Balkons en terrassen liggen op het zuiden en zijn voorzien van eigentijds meubilair. Elk appartement beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein.

 Opmerking bij appartementen 13 en 14

App. 13 en 14 liggen achter het platte dak van het restaurant (op bijgaande foto boven de groene parasol). U kunt van daaruit niet op de straat kijken maar wel op de kerk en de duinen. (zie foto’s) Het voordeel is dat ze op het zuidwesten liggen en aan het einde van de galerij. Dus geen geloop langs je slaapkamer. U kan al gauw op het balkon zitten uit de wind en in de zon en zonder de drukte van de straat. Sommige gasten kiezen bewust voor deze ligging vanwege dit comfort.

Kurhaus Appartementen
Nieuwstraat 1
4374 BC Zoutelande

boeken en info:

Westkust Recreatiebeheer
Westkapelseweg 17
4374 BA Zoutelande
+31(0)118561823
info@westkust.nl
Whatsapp: +31653672272